Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Filete depescado empapelado (Visfilet in folie)

Aantal personen: 4

Ingrediënten

4 roodbaarsfilets á 150 gr
peper, zout
1 eetlepel Worcestershiresaus
8 eetlepels mayonaise
2 eetlepels droge witte wijn
1 eetlepel gehakte koriander
1 theelepel gedroogde dragon
1 eetlepel Pastis
1 eetlepel limoensap
1 rode ui in plakken
2 tomaten in plakken
8 groene olijven zonder pit
1 eetlepel jalapeñopeperstukjes

Bereiden

Spoel de visfilets af en dep ze met keukenpapier droog.
Bestrooi de vis met wat peper en zout en besprenkel met de
helft van de
Worcestershiresaus.
Laat de visfilets ± 1 uur in de koelkast staan.
Meng in een kom de mayonaise met de wijn, de koriander, de
dragon, de Pastis, het limoensap en de rest van de
Worcestershiresaus.
Bestrijk 4 vellen aluminiumfolie elk met 1 lepel van het
mayonaisemengsel, leg de visfilets erop en bedek ze met de
rest van het mayonaisemengsel.
Leg hierop achtereenvolgens 2 plakken ui, 2 plakken tomaat en
2 olijven.
Vouw de pakketjes dicht, leg ze met de naad naar boven in een
op 200°C voorverwarmde oven en laat ze in 15 minuten gaar
worden.
Open de pakketjes en garneer ze met de peperstukjes.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Gebakken schol met dragonsaus
Mesclun met haring en rozendressing
St-Jacobsschelpen in wijnsaus
Kabeljauw met broccoli, prei, kerrie en druiven
mosselen á l'Américaine

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes